Сподели и отпечати

color #000000
color #000000

Каталог ЈУНИ 2018

Пристигна новиот КАТАЛОГ со многубројни изненадувања,  новитети и попусти!
 

Во него може да најдете:
 

- Сѐ што Ви е потребно за на одмор;

- SUNDANCE - сончева козметика за целото семејство;

- попусти и до -50% на одредени парфеми;


 

 ... и уште многу други изненадувања, совети и новитети.


 


 

Разгледајте го каталогот со клик на сликата или преземете го на линкот подолу и подгответе се за шопинг во нашите дрогерии. Ве очекуваме!
 

Понудата важи од 1.6 до 30.6.2018!


 

Преземи

Преземете го каталогот

Преземете го новиот КАТАЛОГ-Јуни 2018

PDF, px, 23MB