SUNDANCE - Не поцрвенувајте од „бакнежот“ на сонцето! 

сончева козметика за целото семејство.

Нашата dm марка за заштита од сонце и нега после сончање е Вашиот верен заштитник од сонцето и ова лето. Пробајте и сами и дознајте зошто токму SUNDANCE е години наназад најпродавана марка сончева козметика на пазарот во Германија.


 

Во период од 9.7 до 31.8.2018 имате можност да уживате во попуст до -40% на сите SUNDANCE производи за сончање во нашите дрогерии! Искористете го попустот и дозволете ова лето да остане во Вашите сеќавања по безгрижното уживање под сонцето!

 

SUNDANCE Kids

SUNDANCE Classic

 

За чувствителна кожа

Нега после сончање

 

Самопотемнување

 

Новитети!

Број 1 во