БИДИ ЕДИНСТВЕНА, НЕ СОВРШЕНА! СО ПОПУСТИ ДО 30% НА ОДРЕДЕНИ ШМИНКИ ОД ТОП БРЕНДОВИ ЈА ПРОДОЛЖУВАМЕ КАМПАЊАТА BE UNIQUE NOT PERFECT!

Можностите за развивање на индивидуалноста преку креирање на уникатен look се бескрајни - од нежни усни, суптилни и evergreen стилови, па сѐ до храбра и различна употреба на бои и облици...изборот е ваш! Погледнете ги видео туторијалите на нашиот youtube канал youtube.com/dmmakedonija. Инспирирај се и пронајди го стилот на шминка кој ќе ја истакне твојата индивидуалност. 

 

CHOOSE TO SHINE!

 

МОЌТА НА КОРЕКТОРОТ!

 

HOT&COLD LOOK

 

FRECKLING

 

LESS IS (NOT) MORE

 

ЗА СОВРШЕН АЈЛАЈНЕР НАЈВАЖНА Е ОСНОВАТА