Сезонски каталог 2018

Пристигна новиот
сезонски
каталог
од dm
за месец
МАРТ 2018!
 

dm Beauty!

БИДИ ЕДИНСТВЕНА,
НЕ СОВРШЕНА!

Нашата нова Beauty кампања има интересна мисија: враќање на автентичноста и уникатноста на луѓето во центарот на вниманието! 

 

Подарок ваучери

Нега на коса

 

Нови течни сапуни

Само кај нас!

 

Каталог

Супер Цени Супер Понуда!
Откријте ги двонеделните 
понуди во dm! 

dm марка

Повеќе од 3.500 производи
достапни само во 
dm!
 

Хуманитарна Активност

За подобро
утре!
 

 

Facebook!

Биди и ти дел од семејството на dm на Facebook!

Instagram!

Следи нѐ отсега
и на нашиот 
Instagram канал!
 

Youtube!

Следи нѐ на нашиот канал на Youtube!

 

Wi-Fi!

Бесплатен интернет во сите наши дрогерии!

Прашања!

Дознајте ги најчесто поставуваните
прашања во dm!

dm Новости!

Бидете во тек со сите актуелни случувања во dm!
Пријавете се тука!