Ексклузивно во dm!

Неверојатно
меки и нежни!
Новитетите
од германскиот 
бренд bebe
достапни единствено
во dm дрогериите!
 

Born To Be Lazy

Limited Edition
линија од Balea
специјално наменета
за сите наши
„мрзливци“!
 

 

ebelin

Активниот јаглен
сега во служба на
Вашето тело!
Откријте го
новиот сунѓер 
од ebelin!
 

trend IT UP

 

Balea

Совршена
комбинација
на овошни
ароми...
од Balea!

 

Органска хранаНОВИ ОРГАНСКИ
ГАЛЕТИ СО НОВИ
НЕОДОЛИВИ ВКУСОВИ!
КОЈ ЌЕ БИДЕ ТВОЈОТ
ИЗБОР?
 

 

Каталог

Супер Цени Супер Понуда!
Откријте ги двонеделните 
понуди во dm! 

dm марка

Повеќе од 3.000 производи
достапни само во 
dm!
 

Ваучери

Сѐ она што
еден подарок
би требало да биде!
 

 

Facebook!

Биди и ти дел од семејството на dm на Facebook!

Instagram!

Следи нѐ отсега
и на нашиот најнов
Instagram канал!
 

Youtube!

Следи нѐ на нашиот канал на Youtube!

 

Wi-Fi!

Бесплатен интернет во сите наши дрогерии!

Прашања!

Дознајте ги најчесто поставуваните
прашања во dm!

dm Новости!

Бидете во тек со сите актуелни случувања во dm!
Пријавете се тука!